Όργιο φημών: Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα μετά το Βατερλό – Ετοιμάζει κωλοτούμπα;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σε Βατερλό εξελίσσονται τα πράγματα για τον Αλέξη Τσίπρα μετά την παρέμβαση-βόμβα, την παρέμβαση υπονόμευσης του Στέφανου Κασσελάκη λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει αντιληφθεί και ο ίδιος πλέον ότι έχει πολύ μικρότερη επιρροή από όση υπολόγιζε στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος σταθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη θα συντριβεί. Η διαφορά θα είναι τεράστια. Ακόμη και αν ο συνυποψήφιος του Στέφανο Κασσελάκη έχει τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πλέον είναι ένα ξεπερασμένο, φθαρμένο πολιτικό πρόσωπο. Το μοιραίο πρόσωπο που οδήγησε τη Δημοκρατική Παράταξη σε τραγικές ήττες από τον Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας, θα δώσει κάποια συνέντευξη, ώστε να εξηγήσει τι εννοούσε με την πολιτικά ακατανόητη κίνησή του.

Θα κάνει άραγε κάποια μεγαλειώδη κωλοτούμπα;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;