Όργιο φημών πως ο Στέφανος Κασσελάκης εγκαταλείπει την πολιτική – Η εξομολόγηση και η διάψευση


Πλήρως απογοητευμένος φέρεται να εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης, μία μέρα μετά την ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή που τον έθεσε εκτός προεδρίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Στέφανος Κασσελάκης όχι μόνο δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του New Post –που επικαλείται πηγές από στενό φιλικό κύκλο του τέως προέδρου–, ο Στ. Κασσελάκης φέρεται να εκμυστηρεύθηκε πως δεν πρόκειται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για οποιαδήποτε θέση, σημειώνοντας ότι «η πολιτική δεν έχει πλέον νόημα». «Μου έστησαν συμπαιγνία για να με ρίξουν», φέρεται να είπε, τονίζοντας ότι οι «μαχαιριές» από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, και ιδίως η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη, τον απογοήτευσαν βαθιά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Πολάκη
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Πολάκη

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά να ιδρύσει Μη Κυβερνητική Οργάνωση με στόχο την υποστήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Ωστόσο πηγές προσκείμενες στον Στέφανο Κασσελάκη διαψεύδουν την σεναριολογία.

Το στενό περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη μιλώντας στο Live News αποκάλυψε τις προθέσεις του μετά την «έκπτωσή» του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας
Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας

«Ο Στέφανος είναι πιο έτοιμος από ποτέ να δώσει σκληρή μάχη είτε για ”κατέβει” και να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είτε για να κάνει νέο κόμμα», τονίζει το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη.

«Σενάρια αποστρατείας διαψεύδονται κατηγορηματικά», επισημαίνουν οι ίδιοι παράγοντες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ