Όργιο φημών: Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Αυτιά μετά το τέλος (vid)

Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ δίνουν και παίρνουν, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς το κανάλι θα πρέπει να καλύψει 10 ώρες τηλεοπτικού χρόνου στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, αφού τόσο διαρκούσε κάθε εβδομάδα η εκπομπή «Καλημέρα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα, ένα από τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι από τον ΣΚΑΪ είναι οι Δεκατιανοί να μεταφερθούν στη θέση του Γιώργου Αυτιά, με ανοιχτή την πιθανότητα να δημιουργηθεί νέα ενημερωτική εκπομπή στο διάστημα 10:00 – 12:00 ή να μετακομίσει προς τα κάτω η Μαρία Μπακοδήμου στη ζώνη 10:00 – 13:00. Και τα δύο σενάρια πάντως φαντάζουν δύσκολο εν μέσω της σεζόν.

Ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στην εκπομπή και ανέφερε:

«Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε. Οι ευρωεκλογές είναι στις 9 Ιουνίου, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να σταματήσω ένα μήνα πριν, δηλαδή στις 9 Μαΐου».

Ουσιαστικά δεν παραδέχτηκε ακόμα ότι θα είναι υποψήφιος, οπότε δεν μπορεί να υπάρχει προς το παρόν αντικαταστάτης, με τα σενάρια να διακινούνται εκ των έσω, από τον ΣΚΑΪ δηλαδή, που βιάζεται να είναι έτοιμος ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξει το πρωινό του πρόγραμμα τον Μάιο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...