Όργιο φημών: Πασίγνωστος εφοπλιστής πίσω από τη χυδαία επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Σάλος στο Λονδίνο: Χυδαίο πανό κατά Βαγγέλη Μαρινάκη στο Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ. Ο Πειραιάς δείχνει Έλληνα εφοπλιστή ως πιθανό «υποκινητή». Οι φήμες οργιάζουν


Ο Πειραιάς «βοά» τις τελευταίες μέρες και η φημολογία φουντώνει. Σε αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ύψωσαν ένα υβριστικό και χυδαίο πανό με στόχο τον μεγαλομέτοχο της αγγλικής ομάδας και πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το γεγονός προκάλεσε σάλο, καθώς θεωρήθηκε ευθεία προσβολή και προσωπική επίθεση κατά ενός από τους πιο ισχυρούς Έλληνες επιχειρηματίες.


Το όνομα του Έλληνα εφοπλιστή που «συνδέεται» με την Πάλας

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν έντονα και φήμες που οργιάζουν, μικρομέτοχος στην Κρίσταλ Πάλας φέρεται να είναι Έλληνας εφοπλιστής από παραδοσιακή οικογένεια, με ισχυρές διεθνείς διασυνδέσεις. Ο ίδιος, εκτός από τη συμμετοχή του στο μετοχικό σχήμα της ομάδας, εμφανίζεται και ως χορηγός στη γυναικεία ομάδα της Πάλας.


Σενάρια για το ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση

Οπότε, όπως ψιθυρίζεται στον Πειραιά, δεν θα ήταν απίθανο πίσω από το χυδαίο πανό να βρίσκεται – ή να υποκινείται – ο συγκεκριμένος εφοπλιστής. Φυσικά, καμία απόδειξη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, ωστόσο η σύμπτωση έχει ανάψει φωτιές στο παρασκήνιο και οι φήμες οργιάζουν.
Η αντιπαλότητα μεταξύ ισχυρών Ελλήνων παραγόντων στο εξωτερικό παίρνει πλέον τη μορφή δημόσιου θεάματος στα γήπεδα του Λονδίνου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου