Όργιο φημών: Η εξέλιξη «βόμβα» στο μαγαζί του Ιβάν Σαββίδη με την Έλενα Ακρίτα

Οι εξελίξεις στην ενημέρωση του OPEN είναι ραγδαίες… Με αποτέλεσμα να ψάχνουν εναγωνίως για lead in!

Στην πραγματικότητα υπάρχουν δυο επιλογές, είτε να δώσουν τα πάντα στον Κανάκη (για να μην πάει στον ΑΝΤ1), δηλαδή να του δώσουν ο,τι ζητήσει και λίγο παραπάνω, και μετά να τον πείσουν το “Ράδιο αρβύλα” να τοποθετηθεί πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλιώς να ζητήσουν εκτάκτως ραντεβού με τον Ατσουν Ιλιτζαλι και να τον βάλουν να σπάσει τη συμφωνία με τον ΣΚΑΙ και να πάει όλες τις παραγωγές (βλ. survivor, big brother κλπ) στο OPEN πριν το δελτίο ειδήσεων!

Υπάρχει και μια τελευταία επιλογή να ετοιμάσουν – όπως ήδη ακούγεται και μεταδίδει το enimerosi24.gr -, καθημερινή σειρά… αλλά να την υπογράφει η Έλενα Ακρίτα και ει δυνατόν να παίζει η ίδια!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...