Όργιο φημών: Επιχειρηματίας σκέφτεται να εξαγοράσει την «Αυγή» – Άγριος πόλεμος ανάμεσα σε Κασσελάκη και Μάρη

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Χοντρό είναι το παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να βάλει “λουκέτο” στην καθημερινή έκδοση της εφημερίδας “Η Αυγή” και ενώ οι εργαζόμενοι εκεί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.

Σε αυτό πλαίσιο ακούγονται διάφορα για την εμπλοκή επιχειρηματιών στην υπόθεση.

Διαβάστε τι γράφει η ιστοσελίδα powergame.gr για τις φήμες που θέλουν επιχειρηματία να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της εφημερίδας. Το ερώτημα είναι το εξής: Τι να την κάνει; Φαντάζομαι δεν θα είναι πλέον κομματικό όργανο.

Δείτε το δημοσίευμα που ακολουθεί:

Κυκλοφορεί εντόνως στην πιάτσα ότι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδόσεων, σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της εφημερίδας «Αυγής». Αν μάλιστα του αρνηθούν, διαθέτει και δεύτερο πλάνο, προτείνοντας να καλύπτει στο ακέραιο τα κόστη έκδοσης του ιστορικού φύλλου, μόνο και μόνο για να «κρεμαστεί» ξανά στα περίπτερα.

! Με την ευκαιρία να σας πω ότι σοβεί στο παρασκήνιο μια μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στον προεδρο Κασσελάκη και τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της 24Media Δημήτρη Μαρη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...