Όργιο φημών για τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το επεισοδιακό παιχνίδι – Τι συμβαίνει πραγματικά

Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ποτέ δεν υπήρξε σοβαρό θέμα συζήτησης για να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να αναλάβει την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.
Αμέσως μετά το επεισοδιακό ντέρμπι, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (1-1), κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια περί ενδιαφέροντος από την Σαουδική Αραβία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι φήμες, σύμφωνα με το gazzeta.gr, έμειναν απλώς φήμες, εξάλλου δεν υπήρξε ποτέ σοβαρό θέμα με τον Ρουμάνο προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», όπως γράφτηκε μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι από τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Ο Ιταλός εκπρόσωπος του Λουτσέσκου στο εξωτερικό, Πιέτρο Κόντι, ήταν ξεκάθαρος αναφερόμενος στο θέμα λίγα 24ωρα μετά την σύναψη συμφωνία των Σαουδαραβών με τον Ερβέ Ρενάρ.

«Δεν έχω πληροφορίες για τις φήμες ότι ο Λουτσέσκου είναι μεταξύ των υποψηφίων για την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Δεν είχα καμία συζήτηση με την Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας, όπως γράφτηκε στον Τύπο. Αυτή η είδηση είναι ψευδής», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...