Όργιο φημών για τη χρηματοδότηση ιστοσελίδας κλίματος Τσίπρα και Αχτσιόγλου – Παρίσταναν τους ΣΥΡΙΖΑίους και έπαιρναν γραμμή από κυκλώματα του Μαξίμου – Στηρίζουν τη Λινού

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όσοι παρακολουθείτε τακτικά ή καθημερινά τη στήλη θα διαβάσατε τις προάλλες για μία ιστοσελίδα που εξαπολύει βρόμικες επιθέσει στον Παύλο Πολάκη. Σας είχα γράψει τα εξής:

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό μία παρεούλα. Δημοσιογραφική παρεούλα. Που στήριζε (και στηρίζει) τον Αλέξη Τσίπρα. Που στήριζε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και την Έφη Αχτσιόγλου. Αυτή η παρεούλα είχε διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο ώστε ο Αλέξης Τσίπρας να καταλήξει να κάνει μονοθεματική προεκλογική καμπάνια στις εθνικές εκλογές του 2023, με βασικό αντικείμενο την υπόθεση των υποκλοπών, με τα γνωστά αποτελέσματα: ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ.

Η παρεούλα αυτή εργαζόταν ή συνεργαζόταν με μία ιστοσελίδα, η οποία στη συνέχεια τα βρήκε με τον Στέφανο Κασσελάκη. Η παρεούλα αποχώρησε και πήρε μεταγραφή σε μία άλλη ιστοσελίδα. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Εργολάβος που χρηματοδοτούσε την πρώτη ιστοσελίδα – φίλος, στενός του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Δένδια – αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την δεύτερη ιστοσελίδα.

Αυτή η ιστοσελίδα, η δεύτερη δηλαδή, την οποία χρηματοδοτεί ο εργολάβος φίλος του Αλέξη Τσίπρα – κάποτε απολάμβαναν μαζί τις ορορφιές του Ιονίου πελάγους, από σκάφος – έχει ξεκινήσει σήμερα βρόμικες επιθέσεις σε βάρος του έντιμου και ακέραιου, Παύλου Πολάκη, επειδή, λέει, δεν μιλά για την υπόθεση των υποκλοπών. Οι ντουντούκες της διαπλοκής κατηγορούν τον Παύλο Πολάκη για αφωνία.

Μάλιστα.

Η παρέα αυτή είχε παίξει τα ρέστα της για την υπόθεση των υποκλοπών. Μην φανταστείτε. Δεν την είχε πιάσει ο πόνος για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα. Δεν την είχε πιάσει ο πόνος για τους θεσμούς και το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών. “Συμβόλαια” για λογαριασμό επιχειρηματικών συμφερόντων και με στόχο επιχειρηματίες εκτελούσε η παρέα των αποτυχημένων δημοσιογραφίσκων, που παριστάνουν και τους Αριστερούς και ξεπουλιούνται για ένα ξεροκόμματο. Επαγγελματίες ξεφτίλες. Και όχι μόνο αυτό. Έπαιξε, η παρεούλα, και το παιχνίδι εσωτερικών ξεκαθαρισμάτων στο Μέγαρο Μαξίμου για λογαριασμό ανθρώπων του Μητσοτάκη. Από βλακεία; Επίτηδες; Θα σας γελάσω…

Λοιπόν, για αυτή την ιστοσελίδα οργιάζουν οι φήμες αναφορικά με πακέτα… χρηματοδότησης.

Επίσης είναι γνωστό πλέον ότι πρόσωπα από εκείνα που συγκροτούν την παραπάνω παρεούλα έπαιρναν γραμμή από το Μέγαρο Μαξίμου, δηλαδή από κλίκα της αυλής του Μητσοτάκη. Το παρεάκι αυτό έπαιξε πολύ βρόμικο παιχνίδι στις πλάτες του δημοκρατικού κόσμου. Σήμερα το παρεάκι αυτό στηρίζει την εκλεκτή του Αλέξη Τσίπρα, Αθηνά Λινού, το ίδρυμα της οποίας πήρε εκατομμύρια ευρώ, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ουδέν κρυπτόν όμως και οι αποκαλύψεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ