Όργιο φημών:«Πιασμένοι» με εικόνα και ήχο από σκοτεινά κέντρα δύο αρχιπραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Πλήθος πληροφοριών φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία μετά το πραξικόπημα σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη από την κλίκα των γραφειοκρατών του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός από τις πληροφορίες οι φήμες οργιάζουν.

Ξέρετε, τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα όσο θα ήθελε να πιστέψει ακόμη και ο πλέον καλόπιστος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και το πιο αγνό μέλος.

Οι υπονομευτές και πραξικοπηματίες δεν είναι τόσο αγνοί. Δεν κόπτονται μόνο, δήθεν, για το καλό της Αριστεράς ή για το μέλλον του Αλέξη Τσίπρα που θέλει να επιστρέψει ως αρχηγός νέου πολιτικού φορέα στην κεντρική πολιτική σκηνή. Το κίνητρο μερικών δεν είναι μόνο πολιτικό. Προκύπτει και από την ενεργοποίηση του ενστίκτου της επιβίωσης στη ζούγκλα της “Κολομβίας των Βαλκανίων”.

Στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ παρεμβαίνουν σκοτεινές δυνάμεις, δυνάμεις διασυνδεμένες με το κεντρικό πολιτικό σύστημα εξουσίας, με επιχειρηματικά κέντρα που συνδέονται με πρόσωπα τα οποία στελεχώνουν το γαλάζιο σύστημα διακυβέρνησης, με κυκλώματα που έχουν αξιοποιήσει τις τεχνολογικές (ακόμη και παράνομες) δυνατότητες που τους δόθηκαν για να διαδραματίζουν ρυθμιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα και στην επιχειρηματική ζωή.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τα παραπάνω δεν τα λέω εγώ. Τα λένε οι φήμες που οργιάζουν, αλλά και πρόσωπα – που βάζουν το χέρι τους στη φωτιά – τα οποία γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Στο παραπάνω πλαίσιο, οι φήμες λένε ότι δύο από τους αρχιπραξικοπηματίες του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσωπα που εργάζονται με συνέπεια και ζήλο για την ολοκληρωτική αποκαθήλωση του Στέφανου Κασσελάκη και την οριστική διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι “πιασμένα” από το παραπάνω σύμπλεγμα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας και με βάση το υλικό που υπάρχει με εικόνα και ήχο δέχονται ως πειθήνια όργανα τις εντολές από τους εξωθεσμικούς παράγοντες, οι οποίοι φέρονται να λειτουργούν προς όφελος του συστήματος Μητσοτάκη, αλλά και των δικών τους επιδιώξεων.

Οι πληροφορίες και οι φήμες περιλαμβάνουν σοκαριστικές λεπτομέρειες. Μείνετε συντονισμένοι. Το ρεπορτάζ δεν ξεκίνησε ακόμη…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...