«Όλοι οι ανασχηματισμοί έχουν γίνει είτε για να φύγει ο Θεοδωρικάκος, είτε για να έρθει» – Κόλαφος από βουλευτή της ΝΔ για Μητσοτάκη

Σοβαρές «αιχμές» στα όρια της επίθεσης, άφησε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Λοβέρδος ο οποίος παραδέχτηκε δημοσίως ότι ο πρόσφατος ανασχηματισμός ήταν για το θεαθήναι.

Όπως είπε μάλιστα χαρακτηριστικά «δεν έγινε ούτε… ανασχηματισμός ακριβώς».

Συγκεκριμένα είπε:

«Ανασχηματισμός ακριβώς δεν έγινε. Τρεις υπουργοί νέοι ήρθανε.

Έγινε ένας περιορισμένος ανασχηματισμός που σκοπό είχε να ενισχύσει το κόμμα μας στην Θεσσαλία και στην Βόρεια Ελλάδα και να δοθεί δυνατότητα να αντιμετωπιστούν κάποια αγροτικά προβλήματα.

Η κυβέρνηση θα κριθεί από το αποτέλεσμα που πρόκειται να αρπάξει.

Φυσικά και είχαμε μεγάλες απώλειες και είναι τεράστιο το μήνυμα που έστειλε ο λαός και στη ΝΔ και στα υπόλοιπα κόμματα. Εμείς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήραμε το μήνυμα κι θα τα ανταποκριθούμε.

Η κυβέρνηση δεν πηγαίνει δεξιά. Ο πρωθυπουργός επέλεξε αυτούς για να συνεργαστεί μαζί τους. Ελπίζω να τα πάμε πολύ καλύτερα» και συνέχισε σημειώνοντας:

«Όταν λέγαμε ανασχηματισμός, λέγαμε αλλαγές σοβαρές, έφευγαν υπουργοί, έρχονταν άλλοι για πρώτη φορά, τίποτα από όλα αυτά δεν έγιναν τώρα…».

Χαρακτήρισε τους νέους υπουργούς «δήθεν καινούργιους», καθώς ήταν υπουργοί σε άλλα υπουργεία.
Και στο τέλος είπε με νόημα: «Όλοι οι ανασχηματισμοί έχουν γίνει είτε για να φύγει ο φίλος μου ο Θεοδωρικάκος, είτε για να έρθει»…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ