Όλες οι λεπτομέρειες για την απόλυση της πασίγνωστης δημοσιογράφου από τα ΜΜΕ του Αλαφούζου που προκάλεσε σεισμό στα media

Η Αφροδίτη Σημίτη βρίσκεται εκτός Pepper 96.6, o διευθυντής του σταθμού Χρήστος Παπαδάς της έδειξε την πόρτα της εξόδου χωρίς καν να την αφήσουν να κάνει αποχαιρετιστήρια εκπομπή. Όπως είπε η Αφροδίτη στο e-tetradio.gr, βασικός λόγος της διαφωνίας τους ήταν το αυστηρό playlist του σταθμού που δεν επιτρέπει στους παραγωγούς να επιλέξουν τα κομμάτια που μεταδίδονται στις εκπομπές τους.

Διαβάστε τι γράφει ο Νίκος Μποζιονέλος στο dailymedia.com.gr

Βέβαια όταν η Σημίτη πήγε στον (καινούργιο, ιδιοκτησίας ΣΚΑΪ) Pepper 96.6 οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές, οι παραγωγοί ήταν ελεύθεροι να βάζουν (και) τις δικές τους μουσικές, πράγμα το οποίο προφανώς και άλλαξε στη συνέχεια. Αλλά δίχως επιτυχία μιας και τα νούμερα στις ακροαματικότητες παραμένουν κολλημένα ή είναι και χαμηλότερα από τότε που ο Pepper 96.6 του Γιώργου Μουχταρίδη ήταν μόνος του χωρίς να έχει τη βοήθεια ενός μεγάλου ομίλου από πίσω.

Η αλήθεια είναι πως ο Pepper 96.6 έχει γίνει πιο mainstream ραδιόφωνο πλέον, το εναλλακτικό είναι σχεδόν εξαφανισμένο (ένας λόγος παραπάνω να αυξήσει την ακροαματικότητά του). Επιπλέον το ρεπερτόριό του είναι πολύ περιορισμένο, παίζει δεν παίζει 400-450 τραγούδια την εβδομάδα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι επαναλαμβάνει πολλές φορές κάποια τραγούδια (το 70-80% της κάθε ημέρας είναι ίδιο).

Η Αφροδίτη Σημίτη
Η Αφροδίτη Σημίτη

Το ωραίο της υπόθεσης είναι που η Αφροδίτη Σημίτη, διαθέτει συμβόλαιο με τον όμιλο ΣΚΑΪ μέχρι και τον Μάρτιο του 2025. Άρα, αν καταλαβαίνουμε καλά, θα πληρώνεται από τον Pepper 96.6 μέχρι τότε ενώ την ίδια ώρα, μετά από ένα τρίμηνο από σήμερα, θα μπορεί να κάνει εκπομπή και σε κάποιο άλλο ραδιόφωνο. Μπίνγκο.

Η Αφροδίτη Σημίτη αποτελεί brand name πάντως για να τη διώξεις. Πολλοί θα αντιδρούσαν σε μία τέτοια απόφαση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...