Όλα τα ονόματα: Τα πέντε κορυφαία στελέχη της ΝΔ που δεν θέλουν να πάει καλά ο Μητσοτάκης στις ευρωεκλογές

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως «αυτές οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές και οι αποφάσεις στην Ευρώπη θα επηρεάσουν τις ζωές όλων τα επόμενα χρόνια».

Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα για συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ ενάντια στην τοξικότητα και τα ψέματα για να συνεχίζει η χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης.

Όμως, το κλίμα εντός της ΝΔ μόνο… καλό δεν είναι αφού υπάρχουν γκρίνιες για την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα, στελέχη που δεν θέλουν να πάει καλά το κόμμα στις ευρωεκλογές προκειμένου να πάρει ο κ. Μητσοτάκης μήνυμα, σύμφωνα με το newsit.gr.

Πρόκειται για κομμένους υπουργούς, βουλευτές που ψήφισαν «όχι» στο νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και είναι εκτός ή κάτω – κάτω στη λίστα προς μελλοντική υπουργική αξιοποίηση.

Ανάμεσά τους είναι «σαμαρικοί», «καραμανλικοί» αλλά και εν ενέργεια υπουργοί «εξαφανισμένοι» από τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πέντε στελέχη που δεν θέλουν να πάει καλά η ΝΔ στις ευρωεκλογές είναι τα εξής: Όλγα Κεφαλογιάννη, Θάνος Πλεύρης, Κώστας Καραγκούνης, Άννα Καραμανλή και Μίλτος Χρυσομάλλης.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ