Όλα στη φόρα από την Έλενα Ακρίτα – Ποια δημοσιογράφος την πήρε τηλέφωνο για να την παρακαλέσει για την Παναγοπούλου του Mega (pic)

Νέα ανάρτηση προκειμένου να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της για τη δημοσιογράφο του Mega Κατερίνα Παναγοπούλου, έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

Με αφορμή τις αντιδράσεις (ΕΣΗΕΑ κλπ) και την αναφορά του Θάνου Πλεύρη στην ανάρτησή της για την Κατερίνα Παναγοπούλου, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα».

Η Κατερίνα Παναγοπούλου
Η Κατερίνα Παναγοπούλου



Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Δε φτάνει που είχαμε τον καημό μας με τη διαγραφή Πολάκη (θα τα πούμε αργότερα αυτά, να ηρεμήσουμε πρώτα) ξαφνικά ο Πλεύρης στη Βουλή άρχισε να ουρλιάζει εναντίον μου υπερασπιζόμενος την Κατερίνα Παναγοπουλου.
Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα. Έπεσε όλο το σκυλολόι να την υπερασπιστεί. Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ κινητοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν να μου κουνήσει το δάχτυλο. Ποιος – η ΕΣΗΕΑ. Πού όταν τα πετσωμένα δημοσιογραφικά σφουγγαρόπανα δολοφονούν χαρακτήρες άξιων κι έντιμων δημοσιογράφων, ούτε που ιδρώνει το αυτάκι της.

Βγήκε η αντιπρόεδρος Άρια Αγάτσα να πει πως στο γάμο ομόφυλων «υπάρχει και η αντίθετη άποψη» – αντίθετη άποψη στα ανθρώπινα δικαιώματα!!! – κι αντί να την ψέξουν δημοσίως, όπως έκανε με μένα, με πήρε η Μαρία Αντωνιάδου να με παρακαλέσει να σβήσω την σχετική ανάρτηση.
Τέλος, συγγνώμη δεν ζητάω από κανένα. Και στην τελική, το να με βρίζουν χυδαία Πλεύρηδες, Βορίδηδες, Κουρτακηδες τιμή μου και καμάρι μου».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ