Χυδαία επίθεση από τον Πρετεντέρη (που πετούσε μπουκάλια στα γήπεδα) στον έντιμο Παύλο Πολάκη (pic+vid)

Χυδαία επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε από την στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος στο παρελθόν πρωταγωνιστούσε σε βίαιες εκδηλώσεις στα γήπεδα, επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη, τον οποίο αποκάλεσε «απολίτιστο αγροίκο», προσθέτοντας ότι τέτοιοι χαρακτήρες του είναι εξ’ ορισμού «αποκρουστικοί».

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναρωτήθηκε ποιον συμφέρει να συντηρείται μία τέτοια ρητορική και ένα τόσο τραχύ επίπεδο συμπεριφοράς, ζητώντας από «τα δικαστήρια, την Βουλή ή το κόμμα του να τον συνετίσουν. Όχι από την έννοια του σωφρονισμού, αλλά με την επιβολή μιας στοιχειωδώς κόσμιας συμπεριφοράς».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει χαρακτηριστικά: «Αν ο Πολάκης θέλει να πορευτεί τον δικό του, θα τον πορευτεί με τις επιπτώσεις και τις συνέπειες του. Μεγάλο παιδί είναι. Καλώς ή κακώς, στη δική μας ελεύθερη κοινωνία ο πολιτισμός δεν επιβάλλεται και ούτε η ευγένεια διδάσκεται».

Βέβαια είναι αστείο γράφει όλα τα παραπάνω ο Γιάννης Πρετεντέρης όταν όλη η Ελλάδα τον θυμάται να εκσφενδονίζει μπουκάλια, σαν κοινός χούλιγκαν, σε γήπεδο. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ