Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το Καστελλόριζο είπαν στον Μητσοτάκη

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το Καστελλόριζο ακούστηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρίσκονταν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά, Κωνσταντίνο, Σοφία και Δάφνη, απήλαυσαν τις γιορτινές μελωδίες του συλλόγου, ενώ δεν έλειψαν οι χριστουγεννιάτικες μαντινάδες.

Στο προσκήνιο βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο Πίνατ, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...