Χοντρό παρασκήνιο: Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Αλαφούζο

Μετά το συγκρότημα της Alter Ego του Βαγγ. Μαρινάκη που επιφύλαξε στην κυβέρνηση αρκετά «τσουχτερά» δημοσιεύματα, το τελευταίο διάστημα, κυβερνητικοί, κομματικοί αλλά και κοινό διαπιστώνουν μία ευδιάκριτη απόσταση του ΣΚΑΪ του Γ. Αλαφούζου, από τα κυβερνητικά πεπραγμένα.

Στο παρασκήνιο, όπως μεταδίδει το ieidiseis.gr, λέγεται ότι όπως και στην «Καθημερινή» του Θ. Αλαφούζου, μετράνε τη δημοσκοπική κατρακύλα της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη, την εσωκομματική ένταση, την κοινωνική δυσαρέσκεια κ.ά και κρίνουν ότι η απόλυτη ταύτιση μαζί της δεν του κάνουν καλό.

Κάτι, που όπως λένε οι κακεντρεχείς, φαίνεται και από την πτώση της τηλεθέασης στο κανάλι του Φαλήρου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ

Mega Channel: Θρίαμβος στην τηλεθέαση, παραφωνία στην προβολή – Τα ερωτήματα για τη «μονοκαλλιέργεια» Γιάμαλη

Το Mega Channel κυριαρχεί στην τηλεθέαση, αλλά η υπερπροβολή της Γιάμαλη προκαλεί ερωτήματα για εσωτερικές σκοπιμότητες