Χοντρό επεισόδιο: Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω να ηχογραφούν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ένα πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε, όπως μεταδίδει το documentonews.gr στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, με υπαλλήλους της Βουλής να πιάνονται επ΄ αυτοφώρω να ηχογραφούν την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ώρα που ενημέρωνε τους δημοσιογράφους.

Μετά την απάντηση του Νικήτα Κακλαμάνη από την Ολομέλεια για την καταγγελία περί αλλοίωσης του πρωτότυπου υλικού της δικογραφίας που διαβίβασε ο εφέτης ανακριτής Λάρισας για το έγκλημα των Τεμπών, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκέφτηκε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...