Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για βιασμό 17χρονης

Aκόμα μια υπόθεση βιασμού νεαρής τουρίστριας απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της Ρόδου, μετά την καταγγελία 17χρονης Αγγλίδας που κατήγγειλε 46χρονο γνωστό επιχειρηματία του νησιού ότι τη βίασε μέσα σε τουαλέτα μπαρ του νησιού.

Η ανήλικη και μια ομοεθνής φίλη της είχαν πάει το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστή pub, όπου είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε στην Αστυνομία, τις πλησίασαν δύο άνδρες ηλικίας 46 με 50 ετών και τις κέρασαν σφηνάκια και από ένα ποτό. Ο ένας της ζήτησε να τον ακολουθήσει στην τουαλέτα. Όταν εκείνη αρνήθηκε, την έπιασε από το αριστερό της χέρι και την οδήγησε στις τουαλέτες. Εκεί κατήγγειλε ότι την έπιασε από το κεφάλι και την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Στη συνέχεια ήλθε σε παρά φύσιν συνουσία μαζί της για 2-3 λεπτά και την ανάγκασε ξανά σε στοματικό έρωτα, χτυπώντας της το πρόσωπο με ένα ή δύο χαστούκια. Η 17χρονη υποστηρίζει ότι ήταν ζαλισμένη και δεν φώναξε, δεν ζήτησε βοήθεια, αλλά του είπε «όχι». Ομως παραδέχτηκε ότι δεν άσκησε βία εις βάρος της και πως ό,τι έκανε ήταν σε επίπεδο σεξουαλικού παιχνιδιού για τη διέγερσή του. Όπως είπε η κοπέλα, νιώθει ότι δεν τη σεβάστηκε και επέμεινε σε πράξεις που η ίδια δεν ήθελε.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της στους αστυνομικούς φέρεται ότι υποστήριξε πως αν η γλώσσα του σώματός της δεν έγινε αντιληπτή, δεν θέλει την τιμωρία του δράστη! Επίσης, ανέφερε ότι έχει ταξιδιωτική ασφάλεια που την καλύπτει και σε περίπτωση βιασμού. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 46χρονο στην Κρεμαστή και τον συνέλαβαν. Εξεταζόμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως η τουρίστρια δεν του είχε αποκαλύψει ότι είναι 17 ετών, φλέρταρε μαζί του και ερωτοτροπούσε στην τουαλέτα, όπου ήταν διαχυτική. Αρνείται ότι τη βίασε, αλλά παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της, με τη θέλησή της. Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Πάντως, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του κακουργηματική δίωξη για βιασμό ανήλικης και τον παρέπεμψε για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου