Χείμαρρος ο Ευάγγελος Αντώναρος: Παρέμβαση-ποταμός για τα εγκλήματα του Μητσοτάκη και της παρέας του με αφορμή τις πυρκαγιές της Αττικής (pic)

Σε παρέμβασή του ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρει τα ακόλουθα:

Ε δεν έγινε δά και τίποτε.
Αυτό προσπαθούν να μας πείσουν ο Μητσοτάκης και η παρεούλα του μετά τις τεράστιες πυρκαγιές που μπηκαν στον αστικό ιστό της Αθήνας κι έκαψαν τα πάντα στο διάβα τους.
Η τακτική τους γνωστή, δοκιμασμένη και εδώ και λίγο καιρό αποτυχημένη.
Νομίζουν ότι μπορούν να ξεφύγουν και τώρα κάνοντας το ασπρό μαύρο και κουκουλώνοντας τα πάντα.
Όπως έκαναν με το προμελετημένο έγκλημα στα Τέμπη, τις συστηματικές υποκλοπές και παρακολουθήσεις φίλων και πολιτικών αντιπάλων, την εξαφάνιση του τεράστιου σκανδάλου Novartis. Κι άλλα πολλά. Μεταξύ των οποίων το μεγάλο φαγοπότι για φίλους, χρηματοδότες και ημετέρους από τα διάφορα ταμεία της ΕΕ, τις σκανδαλώδεις απευθείας ανάθεσης δεκάδων δισεκατομμυρίων, την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των πάντων, τη συστηματική υπονόμευση του δημόσιου συστήματος υγείας.
Όλα αυτά σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και των πολιτών που ο Μητσοτάκης θεωρεί ιθαγενείς και δουλοπάροικους που καταπίνουν αμάσητά όσα τους λέει. Εκείνο που δεν έχει καταλάβει είναι ότι το παραμυθάκι του επιτελικού κράτους και του πρωθυπουργού που όλα τα ξέρει και όλα μπορεί να τα μανατζάρει έχει τελειώσει προ πολλού.
Και γι’ αυτό θα τον αναγκάσουμε να δώσει σταγόνα σταγόνα όλα τα στοιχεία που με δική του υπευθυνότητα οδήγησαν στην τεράστια καταστροφή στην Αττική. Ματαιοπονεί ο ανεπαρκής κυβερνητικός εκπρόσωπος καθώς προσπαθεί να κατηγορήσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για δήθεν ανευθυνότητα. Ανεύθυνοι είναι ο ίδιος και το αφεντικό του που επιχειρούν με οδηγίες προς τα φιλικά μέσα και με απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων να πείσουν τον κόσμο που κάηκε το σπίτι τους και τα εκατομμύρια που είδαν τις πύρινες φλόγες να εκτυλίσσονται μπροστά τους ότι δεν έγινε δα και τίποτα.
Φοβισμενοι είναι οι ίδιοι γιατί καλύτερα οποιονδήποτε άλλον ξέρουν την αλήθεια και τώρα πια βλέπουν ακόμη και πρώην συμμάχους τους στα λεγόμενα συστημικά μέσα να τους «σταυρώνουν» με αποκαλύψεις και σκληρούς χαρακτηρισμούς ότι είναι άβουλοι και ανίκανοι. Λένε την αλήθεια δηλαδή – επιτέλους. Που μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο πολύ αντίληψη της κοινωνίας. Γιατί ο κατά φαντασίαν Λουδοβίκος Μητσοτάκης είναι θεόγυμνος.


Δείτε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ