«Χαστούκι» Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: «Αναγνώρισε το κράτος της Παλαιστίνης – Οδικός χάρτης στη σφαγή δεν υπάρχει» (pic)

Να αναγνωρίσει άμεσα το κράτος της Παλαιστίνης καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να αναγνωρίζει τώρα το κράτος της Παλαιστίνης που όλη η Ευρώπη κινητοποιείται. Πρόσθεσε επίσης ότι η Ελλάδα υπήρξε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και καλεί τον πρωθυπουργό να μην αμαυρώσει αυτήν την εθνική μας παρακαταθήκη.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Δεν είναι ο σωστός χρόνος», δήλωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους, αλλά θα ήθελε να το κάνει κάποτε, μετά την τήρηση ενός οδικού χάρτη.

Ποιον οδικό χάρτη εννοεί; Τον οδικό χάρτη του Νετανιάχου; Τον οδικό χάρτη των εποικισμών που έχει καταδικάσει ο ΟΗΕ;

Οδικός χάρτης στη σφαγή ενός λαού δεν υπάρχει.

Ούτε υπάρχει πιο σωστός χρόνος από τώρα που όλη η Ευρώπη κινητοποιείται και ήδη τρεις χώρες, Ισπανία, Ιρλανδία, Νορβηγία προχώρησαν στην αναγνώριση.

Καλώ τον πρωθυπουργό να αφήσει τις υπεκφυγές και να προχωρήσει στην άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους, που αποτελεί εχέγγυο ειρηνικής συμβίωσης του ισραηλινού και του παλαιστινιακού λαού στη Μέση Ανατολή.

Η Ελλάδα υπήρξε πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας ως προς την τήρηση του διεθνούς δικαίου και τους αγώνες των λαών για ανεξαρτησία. Καλώ τον πρωθυπουργό να μην αμαυρώσει αυτήν την εθνική μας παρακαταθήκη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα