Χαμός στη Νέα Αριστερά για τις δημοσκοπήσεις – «Κατέρρευσε» ο Μαραντζίδης για Αχτσιόγλου, Χαρίτση και Τσακαλώτο

Σιγά σιγά αναπτύσσεται γκρίνια στους κόλπους της Νέας Αριστεράς για τις μετρήσεις που βλέπουν στα ΜΜΕ, σύμφωνα με το fimotro.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο γνωστός δημοσκόπος Μαραντζίδης, τους συμβούλεψε να αλλάξουν τακτική γιατί μέχρι σήμερα το κόμμα δεν έχει πρόσωπο.

Ότι, δηλαδή, ιστορικά στις διασπάσεις το πρόσωπο που έφευγε έδινε και μια δυναμική. Η Αχτσιόγλου δεν επιλέχτηκε γιατί δεν τράβηξε κόσμο ούτε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Χαρίτσης αν και σοβαρός είναι χαμηλών τόνων και αυτό δεν βοηθά να γίνει ευρύτερα .

Ο Τσακαλώτος απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό αλλά ευρύτερα στην κοινωνία δεν έχει συμπάθειες, οπότε πρέπει να αλλάξει στρατηγική, εισηγείται ο Μαραντζίδης. Την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν νέες δημοσκοπήσεις οπότε θα  υπάρχει μια πολύ καλή και ξεκάθαρη εικόνα για τη Νέα Αριστερά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...