Χαμός στην αυλή του Μητσοτάκη: Άγριος πόλεμος ανάμεσα σε Σκέρτσο και Μυλωνάκη για τον έλεγχο της ΕΥΠ

Μια μεγάλη παιδική χαρά έχει γίνει η αυλή πέριξ του Μητσοτάκη με αντικείμενο το παιχνίδι που λέγεται Κατεχάκη.

Οπως αποκαλύπτει το edolio5, o έλεγχος της ΕΥΠ, είναι το κύριο πιάτο αφού όλοι αντιλαμβάνονται ότι από εκεί απορρέει η δύναμη για να μαζεύεις φακέλους και ντοσιέ όχι μόνο για τους αντιπάλους σου αλλά και για τους… φίλους σου!

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα:
Ο Μυλωνάκης τρώει και πίνει κάθε μέρα με στελέχη και διευθυντές της ΕΥΠ και τους λέει ότι έχει το πάνω χέρι. Τα ίδια και ο Σκέρτσος. Αυτός συμπληρώνει τα τραπεζώματα και με δικαστές!
Ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου και όλοι μαζί τα μάτια τους με διάφορα δημοσιεύματα που στέλνονται έτοιμα σε πρόθυμους δημοσιογράφους προκειμένου ο ένας να χτυπήσει τον άλλον!

Το τι γίνεται αυτές τις ώρες σε μυστικές συναντήσεις που συμμετέχουν 7 μεγαλοστελέχη της ΕΥΠ με κρατικούς αξιωματούχους δεν έχει προηγούμενο. Η νέα έλευση του Μυλωνάκη στην αυλή του Μαξίμου με θεσμικό πλέον ρόλο άνοιξε τα φτερά σε κάποιους στην Κατεχάκη που ήταν παραμελημένοι και βρίσκουν τώρα την ευκαιρία για να αποκτήσουν ρόλο.

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών γνωρίζουν ότι και ο βουλευτής Συρίγος είχε και έχει «άκρες» στο αμαρτωλό κτήριο και κάποιες κυρίες τον συναντούν αρκετά συχνά και συνομιλούν μαζί του για διάφορα θέματα.

Τον τελευταίο καιρό και ο Μπρατάκος είχε αποκτήσει 4 – 5 επαφές αλλά εντελώς εφήμερα αφού δεν κρίθηκε ιδιαίτερα έξυπνος για να παραμένει κανείς συνομιλητής του. Ας έρθουμε στο σήμερα όμως!

Γράφει επίσης μεταξύ άλλων το δημοσίευμα:

Ο Σκέρτσος επειδή συνδυάζει μεγάλο κύκλο γνωριμιών και με την δικαιοσύνη εξαιτίας της συζύγου του, τον «ακουμπάει» μεγαλύτερος κύκλος στελεχών της ΕΥΠ. Ο Γεραπετρίτης επειδή εποπτεύει το υπουργείο Εξωτερικών και οι Πρεσβείες στο εξωτερικό έχουν συνδέσμους τόσο με πληροφοριοδότες αλλά κυρίως με διπλωματική κάλυψη ανθρώπους της ΕΥΠ αποτελεί και αυτός την επαφή αρκετών, κυρίως 2 κυρίων της Κατεχάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ