Χαμός: Μητσοτάκης και Ερντογάν διαφώνησαν μπροστά στις κάμερες για τη Χαμάς (vid)

Σε κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο προχώρησαν οι Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους.

Η συνέντευξη Τύπου των δύο ηγετών κινδύνευσε σχεδόν να μονοπωληθεί, με ευθύνη του Τούρκου Προέδρου, από τη σύγκρουση στη Γάζα.

Μάλιστα ο Τούρκος Πρόεδρος πήρε το λόγο μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης Μητσοτάκη που χαρακτήρισε «τρομοκρατική» οργάνωση τη Χαμάς, αναφέροντας ότι θεωρεί εσφαλμένη την τοποθέτηση του Ελληνα πρωθυπουργού

Στη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού και του Τούρκου προέδρου, παρόντες ήταν οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι δύο διπλωματικοί σύμβουλοι, Άννα Μαρία Μπούρα και Ακίφ Τσαγατάι Κιλίτς.

Ακολούθησαν διευρυμένες επαφές με τη συμμετοχή μεταξύ των δύ πλευρών.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Τουρκίας θα παραθέσει δείπνο στον Έλληνα πρωθυπουργό και την ελληνική αποστολή, στην οποία έχει προσκληθεί να παρευρεθεί και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...