Χαμός ανάμεσα σε Νίκο Μωραΐτη και Πέτρο Παππά λίγο πριν μπει το 2025 – Μεταγραφή στο νεοσημιτικό ΠΑΣΟΚ (pic)

Σε παρέμβασή του ο Νίκος Μωραΐτης αναφέρει τα ακόλουθα για τον ανεξάρτητο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Παππά:

Χρόνια πολλά!
Ως γιατρός έχετε την υποχρέωση να μη διαχωρίζετε τους ανθρώπους σε δεξιούς, αριστερούς κλπ.
Κι εγώ αν ήμουν γιατρός, δε θα σας διαχώριζα πολιτικά ως ασθενή. Ως πολιτικό όμως έχω την ευχέρεια να σας τοποθετήσω πολιτικά με βάση τις θέσεις σας. Δεν είναι στίγμα. Είναι πολιτική ταυτότητα.
Καλή επιτυχία στο νεοσημιτικό ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που έκανε τη διαφθορά εθνικό μας νόμισμα.

Νωρίτερα ο Πέτρος Παππάς είχε απαντήσει σε άλλη μία αναφορά του Νίκου Μωραΐτη:

Κύριε
@Nikosmoraitis
σε απάντηση των όσων λέτε για μένα στην ανάρτησή σας, να σας μεταφέρω την εμπειρία μου ως γιατρός των επειγόντων, σε δημόσιες δομές του ΕΣΥ, επί 17 συναπτά έτη:
Δεν είχα ποτέ την πολυτέλεια να χωρίζω τους ανθρώπους σε αριστερούς, κεντροδεξιούς ή οτιδήποτε. Έβλεπα μπροστά μου, πάντα, μόνο ανθρώπους.
Και ένα δεύτερο. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Εκεί που νομίζεις ότι κάποιος δεν θα τα καταφέρει, ξαφνικά επιζεί και τα καταφέρνει ανέλπιστα καλά.
Δεν φαντάζεστε τι χαρά μου έδινε πάντα αυτή η ανέλπιστη επιτυχία!
Τα καλύτερα σας εύχομαι για το 2025, όπως και σε όλους τους ανθρώπους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.