Χαμός ανάμεσα σε Κανάκη και Οικονόμου του ΣΚΑΪ – Απίστευτες οι κατηγορίες που ακούγονται

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε μέσα από το Ράδιο Αρβύλα της Πέμπτης (19/1), την απομάκρυνση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Μάλιστα η απόλυση της δημοσιογράφου ήταν ένα από τα θέματα που σχολιάστηκαν πολύ το προηγούμενο διάστημα.


Ο Αντώνης Κανάκης παίζοντας σε βίντεο την τελευταία παρουσία της δημοσιογράφου στην εκπομπή σχολίασε τη στάση των συναδέλφων της και πέταξε ατάκα φωτιά κάνοντας λόγο για «φίδια».


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλίτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλίτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στην συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΙ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.


«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη» είπε ο Αντώνης Κανάκης ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του.
Μέσω twitter ο Δημήτρης Οικονόμου απαντά στον Αντώνη Κανάκη για τα σχόλια στον αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και την Ντόρα Κουτροκόη.
«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον #Κανακης που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος, ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε», έγραψε ο Δημήτρης Οικονόμου στο twitter.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων