Χαμός ανάμεσα σε Έλενα Ακρίτα και Λίνα Κλείτου μετά το ντροπιαστικό σχόλιο (pic)

Τη… χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας από πλευράς της Λίνας Κλείτου σχολίασε η Έλενα Ακρίτα, μετά από τουλάχιστον ντροπιαστικό σχόλιο της πρώτης για τον Ζακ Κωστόπουλο, με αφορμή τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βίαιο θάνατό του.

Συγκεκριμένα, η Λίνα Κλείτου έγραψε ότι αν κάποιος μπει να σε ληστέψει δεν θα κάνεις ότι κοιμάσαι, ενώ παράλληλα υπονόησε ότι ο Κωστόπουλος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν ισχύει.

Αναλυτικότερα έγραψε:«Ουδεις λογικός,υπέρ της αυτοδικίας.Ομως,όταν κάποιος μπουκάρει σε ιδιοκτησία σου για να σε ληστέψει,δεν “θα κάνεις πως κοιμάσαι”, όπως μας συμβούλευαν επί Σύριζα, ούτε ότι θα τον κεράσεις πάστα, αν τον έχει πειράξει η ντρόγκα,γιατί έτσι γουστάρουν σύντροφοι, λάτρεις παραβατικών».

Στα όσα έγραψε η δημοσιογράφος απάντησε η Έλενα Ακρίτα, η οποία με ποστάρισμα της παρέθεσε άρθρο του ποινικού κώδικα το οποίο αναφέρεται στην προσβολή της μνήμης νεκρού, ενώ παράλληλα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε αν όντως η Λίνα Κλείτου είναι δημοσιογράφος.

Μάλιστα στα σχόλια παρέθεσε και άρθρο της Καθημερινής το οποίο αποκάλυπτε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών και αλκοόλ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
«Άρθρο 365 – Ποινικός Κώδικας – Προσβολή της μνήμης νεκρού

Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρ. 363) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών.

Ο Ζακ Κωστόπουλος δεν είχε μαχαίρι επάνω του. Αποδεδειγμένο.
Ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε για να προστατευτεί κι όχι για να κλέψει. Αποδεδειγμένο.
Οι τοξικολογικές του Ζακ Κωστόπουλου έδειξαν ότι ήταν καθαρός από ουσίες. Αποδεδειγμένο.
Όλα αποδεδειγμένα. Μένει να αποδειχτεί αν η Λίνα Κλειτου είναι όντως δημοσιογράφος.»

Δείτε και τον διάλογο στα social media:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ