Φρέντι Μπελέρης: Εκτός φυλακής για να ορκιστεί ευρωβουλευτής

Την πυλη της φυλακής, όπου κρατείται, πέρασε το πρωί της Δευτέρας (15.7.24) ο Φρέντι Μπελέρης, που έλαβε πενθήμερη άδεια προκειμένου να μεταβεί στο Στρασβούργο για να ορκιστεί ευρωβουλευτής.

Ο Φρέντι Μπελέρης, που ως γνωστόν εξελέγη ευρωβουλευτής με τη ΝΔ στις πρόσφατες ευρωεκλογές, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας το οποίο θα τον μεταφέρει στα Τίρανα και από εκεί θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αθήνα και αμέσως μετά στο Στρασβούργο.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες, είμαι συγκινημένος και χαρούμενος, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Αθήνα», τόνισε κατα την έξοδό του σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Έξω από τη φυλακή, τον κ. Μπελέρη περίμενε η σύζυγός του, όπως και άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Φυλακών ενέκρινε το αίτημα του για πενθήμερη άδεια μετά από διαδοχικές συνεδριάσεις.

Ο Φρέντη Μπελέρης θα πρέπει έως και τις 16:00 του Σαββάτου 20 Ιουλίου να επιστρέψει πίσω για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Η Διεύθυνση Φυλακών σύμφωνα με το himara.gr, ζήτησε πλήρη στοιχεία από τον Μπέλερη, περιλαμβανομένων της εγγύησης της μετακίνησης, την παράδοση του εισιτηρίου μετάβασης-επιστροφής, τη διαμονή και την τακτοποίησή του σε ξενοδοχείο.

Αν παραμείνει περισσότερο από ό,τι προβλέπει η άδεια, λόγω των εξελίξεων εκεί, θα πρέπει να ενημερώσει επίσημα όλα τα αρμόδια ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών αρχών στις Βρυξέλλες.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, θα ταξιδέψει μόνος του, χωρίς συνοδεία από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...