Φουντώνουν οι φήμες: Τι ετοιμάζουν οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς – Πανικός στο Μαξίμου

Φουντώνουν όλο και περισσότερο οι φήμες ότι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς έχουν ήδη αποφασίσει και συμφωνήσει να βρεθούν στον ίδιο χώρο και να μιλήσουν για τις διεθνείς εξελίξεις αλλά και για τα εσωτερικά της χώρα και του…κόμματος με τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου.

Οι πληροφορίες, σύμφωνα με το pronews.gr, λένε πως «στο άκουσμα» των φημολογιών αυτών, προκλήθηκε πανικός στο Μέγαρο Μαξίμου, που ακόμα μετρά πληγές και απώλειες από τις ομιλίες των δύο πρώην, στο Πολεμικό Μουσείο, την 1η Ιουλίου.

Οι τοποθετήσεις των δύο πρώην πρωθυπουργών από τη μία και ο όγκος των παρευρισκομένων είχε προκαλέσει τεράστια φθορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος ακόμη συζητιέται η συνολικής αποδόμηση του πρωθυπουργού από τους Κ.Καραμανλή -Α. Σαμαρά.

Οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες ενώ οι αντίστοιχοι του Κώστα Καραμανλή δεν πρόκειται να πουν κάτι πριν το ημερολόγιο «γράψει» Σεπτέμβρη.

Όλα πάντως δείχνουν πως οι εσωκομματικές συγκρούσεις θα κορυφωθούν τους επόμενους μήνες, καθώς θα πυκνώσει η συζήτηση για το πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας.
Από την πλευρά των «σαμαρικών» έχει καταστεί σαφές πως δεν πρόκειται να στηρίξουν το ενδεχόμενο επανεκλογής της Κατερίνας Σακελλαροπούλου και ζητούν σθεναρά πρόσωπο που θα «δεξιό» και με «γαλάζια ιστορία»!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ