Τότε θα κριθεί εαν θα αποφυλακιστεί η Εύα Καϊλή

Στις 13 Απριλίου (Μεγάλη Πέμπτη) αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου η Εύα Καϊλή. Εξοργισμένος με την δικαιοσύνη είναι από την πλευρά του ο Βέλγος συνήγορος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί ο οποίος είπε ότι την Μεγάλη Πέμπτη, στην ακρόαση της πελάτισσας του θα είναι σκληρός και προκλητικός. Παντσέρι και Τζιόρτζι κατάφεραν να βγουν με βραχιολάκι, ενώ οι ευρωβουλευτές Καϊλή και Ταραμπέλα, ο οποίος είχε συλληφθεί αργότερα, είναι στην φυλακή.

Την αποφυλάκιση με βραχιολάκι του φερόμενου ως εγκεφάλου του Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι, αποφάσισε η βελγική δικαιοσύνη. Το πιο πιθανό είναι να βγει σήμερα Παρασκευή 7/4, καθώς είναι Μεγάλη Παρασκευή για τους Καθολικούς και θα κάνει Πάσχα στο σπίτι του. Η σύζυγός του βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Ο Αντόνιο Παντσέρι είναι ο μόνος από τους προφυλακισμένους για το λεγόμενο «Qatargate», που έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τις βελγικές αρχές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;