ΤΩΡΑ: Στη Νάξο Στέφανος Κασσελάκης, Βούλα Κεχαγιά και Νίκος Ανδρουλάκης

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφυγε από την κοσμοπολίτικη, αλλά και παρηκμασμένη Μύκονο και όπως μαθαίνω φιλοξενείται σε σπίτι φίλων στη Νάξο, όπου ανέμελος συνεχίζει τις διακοπές του μέχρι να γίνει χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ το ερχόμενο φθινόπωρο, οπότε και αναμένεται να κριθούν τα πάντα, όχι μόνο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και ευρύτερα στην Κεντροαριστερά.

Ωστόσο, στο… μαντείο μου έφτασαν και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Μαθαίνω ότι στη Νάξο, αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές βρίσκεται και η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Δεν ξέρω αν τα είπαν ή αν θα τα πουν οι τρεις τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ένα είναι σίγουρο. Εκτός του ότι βρίσκονται στο ίδιο νησί αυτή τη στιγμή, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έχουν και έναν ακόμη κοινό στόχο. Να καταφέρουν να κρατηθούν στις ηγεσίες των κομμάτων τους. Να διασώσουν το πολιτικό τους κεφάλαιο. Και να αποτρέψουν τα σχέδια για την ίδρυση ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει συνθηκολογήσει με τη διαπλοκή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ