ΤΩΡΑ: Οι στοιχηματικές δείχνουν τον νικητή στο ΠΑΣΟΚ

Σε λίγες ώρες από τώρα θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, ενώ οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν δείξει ήδη τον νικητή, σύμφωνα πάντα με τις αποδόσεις.

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες έχουν κλείσει τα στοιχήματα σχετικά με τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο η μόνη που είναι ανοιχτή ακόμα μέχρι και τις 15:00 είναι η εταιρία stoiximan.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα, η stoiximan δίνει για νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη 1.16 ενώ για νίκη του Χάρη Δούκα 4.50.

Δηλαδή, σύμφωνα με την στοιχηματική εταιρία, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μια «σίγουρη» νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε απόδοση στις περισσότερες στοιχηματικές 1,60, ενώ ο Χάρης Δούκας ήταν περίπου με απόδοση 2,25.

Πλέον ο Ανδρουλάκης έχει πέσει και ο Δούκας έχει ανέβει. Οψόμεθα…

Ανοιχτές οι κάλπες

Στις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για την εκλογή προέδρου του κόμματος, στον οποίο αντιμέτωποι είναι ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Ο κ. Ανδρουλάκης, στο πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής, ήρθε πρώτος με 29,64% ενώ κ. Δούκας πέρασε οριακά δεύτερος, με 21,41% έναντι του Παύλου Γερουλάνου με 21,12%, μετά το πολύωρο θρίλερ της καταμέτρησης των ψήφων.

Η σημερινή ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το απόγευμα κι λίγη ώρα αργότερα θα γίνει γνωστός ο νικητής.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η συμμετοχή η οποία στο β΄ γύρο αναμένεται να είναι μειωμένη περίπου κατά 30%, σύμφωνα με τα δεδομένα των προηγούμενων εκλογών του 2021.

Δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή ψηφοφορία έχουν οι 303.000 που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή.

Επίσης δεν χρειάζεται να καταβάλουν εκ νέου το αντίτιμο των 3 ευρώ καθώς η διαδικασία της ψηφοφορίας εκλογής ολοκληρώνεται σήμερα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ