Τσουνάμι στον ΣΥΡΙΖΑ: Το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της διαρροής προσωπικών δεδομένων του Στέφανου Κασσελάκη

Με την πρωτοφανή διαρροή του πόθεν έσχες Κασσελάκη φαίνεται ότι προκαλείται ένα πρωτοφανές πολιτικό και νομικό τσουνάμι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως προφανώς και όλα τα κόμματα και οι οργανισμοί έχουν νομικούς συμβούλους και υπεύθυνους για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR), ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα για τους πάντες.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του topontiki.gr αρμόδιος για τα θέματα αυτά είναι ο Θεόδωρος Μπλίκας, ένα στέλεχος που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και ο οποίος χειρίζεται τις ευαίσθητες υποθέσεις που προκύπτουν. Και τελευταία έχουν προκύψει αρκετές.

Αλλά στο θέμα με το πόθεν έσχες, ή δεν έκανε απολύτως τίποτα, ή ενημέρωσε την τωρινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (πρωτίστως την γραμματέα Ράνια Σβίγκου) χωρίς όμως να επιτευχθεί η προστασία των προσωπικών δεδομένων του Στέφανου Κασσελάκη.

Για το πώς και από πότε βρέθηκε ο κ. Μπλίκας στη συγκεκριμένη θέση ελάχιστοι γνωρίζουν. Συζήτηση και απόφαση της πολιτικής γραμματείας δεν υπάρχει. Κι αν υπάρχει πάλι είναι σε γνώση ελαχίστων.

Ο κ. Μπλίκας θα είναι από τους πρώτους προφανώς που θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για το χειρισμό του θέματος με το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...