Τσιρίδες και ουρλιαχτά στο Μαξίμου: Το τέλος του Γκρίνμπεργκ, η διαφωνία του Θωμά, ο τρόμος του Παπασταύρου και ο καβγάς του Μητσοτάκη με τη Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη διεφθαρμένη παρέα του που κατοικοεδρεύει στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κατρακύλα των ποσοστών της ΝΔ που θα επιβεβαιωθεί στο βράδυ των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου και η παράλληλη άνοδος των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη στο τιμόνι της ηγεσίας θα αλλάξουν τον πολιτικό χάρτη και θα δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Το βράδυ των ευρωεκλογών θα είναι η αρχή του πολιτικού τέλους της διεφθαρμένης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ήδη τα πρώτα σύννεφα, όπως με ενημερώνουν πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα στον κήπο του Μεγάρου Μαξίμου, έχουν εμφανιστεί. Και τα όργανα έχουν αρχίσει να παίζουν. Το κλίμα είναι πολύ άσχημο και τεταμένο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ακούει κανέναν και παρασύρεται από μία παρεούλα που καθοδηγούμενη από τις δικές τις εμμονές και τους δικούς της στόχους οδηγεί τον πρωθυπουργό στον όλεθρο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και αυτό αποδείχθηκε και στην υπόθεση με το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη που τελικά γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της πολιτικής αλητείας.

Αντικειμενικά ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα, σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη, τη Μαρέβα του και την υπόλοιπη παρέα που έχουν να απολογηθούν για τα δικά τους Πόθεν Έσχες, για τον πλουτισμό τους, για offshore εταιρείες, για το χρήμα που ρέει άφθονο για την προβολή τους και για πολλά άλλα. Ο ελληνικός λαός έχει μάτια και βλέπει.

Στο Μαξίμου, όμως, τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα και έχουν σχηματιστεί δύο στρατόπεδα. Είπαμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ακούει κανέναν. Για παράδειγμα ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος, Σταν Γκρίνμπεργκ που κανένας δεν γνωρίζει πως και από που πληρώνεται ήταν αντίθετος με την στρατηγική του να “σηκώσει” η κυβέρνηση θέμα “Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη”. Δεν τον άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ τα πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα μέσα και γύρω από το πρωθυπουργικό μέγαρο με διαβεβαιώνουν ότι “ο Κυριάκος έχει τελειώσει τον Σταν”. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχει τσακωθεί άσχημα με τον Μητσοτάκη διότι με τις ανοησίες περί Πόθεν Έσχες μπαίνει ξανά η ίδια στο κάδρο και αυτή τη φορά, με την φθορά που έχει ο Μητσοτάκης, τα πράγματα θα είναι αλλιώς, δεν θα είναι όπως παλαιότερα, μιας και το ζεύγος των σκανδάλων έχει απωλέσει πολλά από τα ερείσματά του. Κοντά στη Μαρέβα τρέμει και ο Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος εκδιώχθηκε από το Μαξίμου μετά τον εξευτελισμό του στη βίλα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Παπασταύρου, αγαπημένος φίλος και συνεργάτης της Μαρέβας, τρέμει διότι είναι ο δικηγόρος που είχε αναλάβει όλες τις δουλειές… και τις offshore. Θυμάστε τα Panama Papers; Αντίθετος με την στρατηγική που ακολούθησε ο Μητσοτάκης ήταν και ο σοβαρός Θωμάς Βαρβιτσιώτης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από στρατηγική και επικοινωνία.

Μου λένε, τα πουλάκια, ότι ο Μητσοτάκης παρασύρθηκε από μία “εμμονική μουχρίτσα” τον ρόλο της οποίας απορώ, δεν τον έχει καταλάβει ακόμη ο πρωθυπουργός.

Για ένα μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες για τη διεφθαρμένη παρέα του Μαξίμου. Ο διασυρμός θα είναι το λιγότερο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ