Τσιρίδες και ουρλιαχτά στο επιτελείο Δούκα – Πανικόβλητοι μοιράζουν παραπολιτικά

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ενημερώνομαι ότι στο επιτελείο του Χάρη Δούκα επικρατεί πανικός. Πανικός για την κατακραυγή των Αθηναίων που ζουν σε μια εγκαταλελειμμένη πόλη. Πανικός για την κατακραυγή των Αθηναίων, οι οποίοι ψήφισαν δήμαρχο, ο οποίος τελικά εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη τους και τους χρησιμοποίησε ως σκαλάκι για να ανέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Πανικός για τις αποκαλύψεις που γίνονται για απευθείας αναθέσεις και δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Πανικός γιατί έχει εντυπωθεί ήδη στη συνείδηση του κόσμου ότι η ο Χάρης Δούκας είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου της διαπλοκής, που θέλει την αποκαθήλωση των ηγεσιών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για να ανοίξει ο δρόμος προς τη συγκρότηση ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς με αρχηγό τον Τσίπρα.

Λοιπόν. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν αρχίσει και μοιράζουν παραπολιτικά, με τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο καλός και καταξιωμένος επιστήμονας είναι ο Χάρης Δούκας. Μπράβο του. Ας πάει στο πανεπιστήμιο. Πολλοί είναι καταξιωμένοι επιστήμονες, αλλά δεν κάνουν και όσα σας περιγράψαμε παραπάνω. Ούτε κάνουν για πολιτικοί. Ούτε νομιμοποιούνται, επειδή είναι καλοί επιστήμονες να παρατούν, ως δήμαρχοι, στο έλεος της βρόμας και της δυσωδίας. Ούτε νομιμοποιούνται να μοιράζουν δεξιά και αριστερά δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Με αυτά τα γελοία παραπολιτικά που μοιράζει η παρέα του Χάρη Δούκα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει την κατακραυγή που έρχεται. Ούτε τις αποκαλύψεις, ούτε τελικά τη συντριβή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Θα πρόκειται ίσως για την πιο σύντομη πολιτική καριέρα στην σύγχρονη ιστορία του τόπου. Είπαμε: Θα έχει την τύχη του Ευάγγελου Βενιζέλου, της Ντόρας Μπακογιάννη και της Έφης Αχτσιόγλου.

Εδώ θα είμαστε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...