Τσιρίδες και ουρλιαχτά σε δημοσιογραφικά γραφεία για τον Δούκα: «Πειράζουν τον Χάρη μας, πειράζουν τον Χάρη μας»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Νωρίτερα σας έγραψα για δύο επιχειρηματικούς ομίλους που βλέπουν με θετικό μάτι την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα. Αυτή είναι η εικόνα της μεγάλης διαπλοκής.

Πάμε τώρα στη λεγόμενη μικροδιαπλοκή. Εκεί που οι πολιτικοί συγκροτούν ομάδες παρατρεχάμενων – δημοσιογράφων, ώστε να τους πλαισιώνουν και να γράφουν καλά λόγια για τους ίδιους.

Λοιπόν, είναι γνωστό ότι μία από τις πρώτες έγνοιες του Χάρη Δούκα, όταν κέρδισε τις εκλογές στον Δήμο Αθηναίων, ήταν να βολέψει κάποιους δημοσιογράφους, κυρίως δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, από το πανέρι που λέμε. Βέβαια, έχει και καλές σχέσεις με άλλους δημοσιογράφους, σε επιτελικές θέσεις ακόμη και σε τηλεοπτικούς σταθμούς ολιγαρχών. Το τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες δεν περιγράφεται. Από δημοσιογραφικά γραφεία ακούγονται τσιρίδες και ουρλιαχτά: “Πειράζουν τον Χάρη μας, πειράζουν τον Χάρη μας”, σκούζουν τα αιώνια δουλικά της δημοσιογραφίας. Μέχρι και για το PERIODISTA.GR, επειδή ασκεί κριτική τον Χάρη τους, ακούσαμε κακά λογάκια. Πιπέρι θα σας βάλουμε στη γλώσσα…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ