Τσίπρας: Την Κυριακή ο εφιάλτης τελειώνει – Η Πάτρα σφραγίζει το συμβόλαιο της Αλλαγής

Την βεβαιότητά του για τη νίκη στις εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα εξαπολύοντας ταυτόχρονα σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είπε ο κ. Τσίρπας ξεκινώντας την ομιλία του: “Η Πάτρα σφραγίζει το συμβόλαιο της αλλαγής. Την Κυριακή ο εφιάλτης τελειώνει η αλλαγή ξημερώνει. Επέλεξα να κλείσω από την Πάτρα τον προεκλογικό αγώνα, από την Δυτική Ελλάδα όπου η δεξιά ήταν και είναι μειοψηφία. Το μήνυμα που στέλνω είναι ότι την Κυριακή θα είναι μειοψηφία σε όλη την Ελλάδα.

Την Κυριακή λέμε καληνύχτα στον κ. Μητσοτάκη. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν οι τρομοκράτες εμείς θα τους τρομοκρατήσουμε. Υψώνουμε ανάστημα στην αδικία και τείνουμε χέρι συνεργασίας προς όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες. Λέμε σε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη ότι δεν είμαστε εδώ για να ξαναγράψουμε την ιστορία, αλλά για να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο, το κεφάλαιο της προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας που θα λυτρώσει την χώρα από την χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

Επί τέσσερα χρόνια μία ολόκληρη κοινωνία βίωσε το δόγμα του σοκ από εκείνον που υποσχέθηκε καλύτερες δουλειές και αμοιβές και κατάντησε την μεσαία τάξη να ζει με κουπόνια. Σήμερα του ξέφυγε και μας μαρτύρησε ποιο είναι το σχέδιό του για τη μεσαία τάξη: να τιμωρήσει να τσακίσει τους δανειολήπτες που κατάφεραν να σώσουν τα σπίτια τους από το νόμο Κατσέλη. Γι’ αυτό επιμένει τόσο πολύ ότι εμείς έχουμε κρυφή ατζέντα.

Είναι πλέον φανερό μετά την χθεσινή συγκέντρωση στην Αθήνα και την σημερινή στην Πάτρα: φύγατε κ. Μητσοτάκη. Μαζεύτε από το Μέγαρο Μαξίμου τα καλώδια του πρέταντορ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου