Τσίπρας και Παπανδρέου συναντήθηκαν στο Παρίσι και σχεδίασαν από κοινού τις επόμενες κινήσεις του για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Είναι γεγονός ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί – μοιραίοι για τα κόμματά τους, αφού κατάφεραν τα εξαΰλωσαν – Αλέξης Τσίπρας και Γιώργος Παπανδρέου βρίσκονται σε απόλυτη συνεννόηση και συνεργασία, στο πλαίσιο των παρασκηνιακών διεργασιών στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Είναι γεγονός ότι και οι δύο εργάζονται πυρετωδώς για την αποκαθήλωση των δύο ηγεσιών σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, δηλαδή του Στέφανου Κασσελάκη και του Νίκου Ανδρουλάκη αντίστοιχα, για την τελική διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και για την επικράτηση του Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ. Η ολοκλήρωση του παραπάνω σχεδιασμού εντάσσεται στα σενάρια που απεργάζονται κύκλοι της ντόπιας ολιγαρχίας και της τραπεζοκρατίας, ώστε να ανοίξει ο δρόμος τελικά για την συγκρότηση του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, του οποίου θα ηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Αλέξης Τσίπρα και Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκαν τις προάλλες στο Παρίσι, στο πλαίσιο των εργασιών του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου βρέθηκαν, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συζήτησαν όλα τα παραπάνω. Μάλιστα συμφώνησαν και οι δύο ότι η υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα που με τόσο ζήλο και θέρμη στηρίζουν θα οδηγήσει σε μεταβατική ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, σε ηγεσία δηλαδή που θα είναι πρόθυμη να παραδώσει τη σφραγίδα του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος στους τραπεζίτες και τους επιχειρηματίες, στα γραφεία των οποίων συντάσσεται η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος Τσίπρα.

Σε κάθε περίπτωση οι δύο άνδρες σχεδιάζουν πολλές από τις επόμενες κινήσεις τους στο παρασκήνιο από κοινού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ