Τρόμος στο στρατηγείο του Αλέξη Τσίπρα με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον Χάρη Δούκα να «καταρρέει»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που διεξάγονται για τις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μέσα στο καλοκαίρι δείχνουν μεγάλες ανατροπές. Εκεί που ο Χάρης Δούκας εμφανιζόταν ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, τα τελευταία γκάλοπ τον εμφανίζουν ακόμη και τέταρτο.

Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι οι παραπάνω εξελίξεις έχουν δημιουργήσει ανησυχία και πανικό στο στρατόπεδο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχοντας συνθηκολογήσει με τα τμήματα εκείνα της διαπλοκής που τον είχαν πολεμήσει με λύσσα, ετοιμάζεται για ολική επαναφορά στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως ο αρχηγός του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, που θα προκύψει από τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και την συνεννόηση των νέων αποστατών με το ΠΑΣΟΚ. Με ποιο ΠΑΣΟΚ, όμως;

Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα
Ο Αλέξης Τσίπρας

Με το ΠΑΣΟΚ του Χάρη Δούκα. Το πρόσωπο που είναι δρομολογημένο για αυτή τη δουλειά είναι ο Χάρης Δούκας, ο εκλεκτός της διαπλοκής, ο άνθρωπος που προορίζεται να γίνει ο μεταβατικός πρόεδρος του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος, ο μοιραίος που θα παραδώσει τον μηχανισμό στον Αλέξη Τσίπρα.

Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας
Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας

Αν δεν εκλεγεί ο Χάρης Δούκας, τότε ο σχεδιασμός για τη συγκρότηση ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα θα ανατραπεί. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που, όπως λέγεται, ο προκάτοχος του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να λάβει σύντομα τις τελικές του αποφάσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ