Τρόμος στους βουλευτές της ΝΔ μετά τον άγριο προπηλακισμό που δέχτηκε η Ειρήνη Αγαπηδάκη

Λεκτική επίθεση δέχθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, από πιστούς σε εκκλησία στο Περιστέρι.

Αυτό που, ωστόσο, προκαλεί προβληματισμό σε πολύ κόσμο στη ΝΔ, σύμφωνα με το topontiki.gr, είναι ότι η επίθεση έγινε επειδή η Ε. Αγαπηδάκη υπερψήφισε το νομοσχέδιο – νόμος του Κράτους, πλέον – για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Αρκετοί βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος διαπιστώνουν ότι, ενώ φαινομενικά το θέμα έχει λήξει, αντιθέτως, υπάρχει… υπόγειος βρασμός, κυρίως μεταξύ πιο συντηρητικών ψηφοφόρων.

Οι ίδιοι, μάλιστα, επισημαίνουν ότι η ιστορία αυτή συνεχίζει να κάνει ζημιά στη ΝΔ, έστω κι αν δεν βρίσκεται στο προσκήνιο της δημοσιότητας. Το τι διαχείριση μπορεί να γίνει, βέβαια, είναι… άλλο πράγμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.