Τροχαίο στη Κυπαρισσία: Φρουρούμενος στο σπίτι του ο οδηγός της νταλίκας – Κρίσιμη η κατάσταση του 19χρονου (vid)

Φρουρούμενος στο σπίτι του, βρίσκεται ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας, που συνελήφθη ως υπαίτιος του τροχαίου με τους τέσσερις νεκρούς και τους τέσσερις τραυματίες, στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας.

Ο 39χρονος έχει τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη από τη σφοδρή σύγκρουση της νταλίκας του με 3 ΙΧ οχήματα. Σύμφωνα με το patrisnews, θα συνεχίσει τη νοσηλεία του φρουρούμενος στην οικία του στη Ζαχάρω, καθώς έχει συλληφθεί ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς και για άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.

Όταν η υγεία του το επιτρέψει, τότε θα βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών για να απολογηθεί για τα αδικήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και να δώσει τη δική του εξήγηση για τις συνθήκες, κάτω υπό τις οποίες έχασε, τον έλεγχο της νταλίκας που οδηγούσε, και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Παράλληλα, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του 401 παραμένει ο 19χρονος που απεγκλωβίστηκε από το όχημα το οποίο είχε καταπλακωθεί από τη νταλίκα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Η 66χρονη γιαγιά του νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, ενώ από το όχημα ανασύρθηκαν νεκροί ο 44χρονος στρατιωτικός πατέρας του και η 12χρονη αδερφή του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ