Τρομάζει το 63% δημοσκόπησης του Ευάγγελου Αντώναρου για νέο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη (pic)

Η Πυθία καταγράφει

Ενώ οι γραφειοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ κήρυξαν έκπτωτο τον Στέφανο Κασσελάκη, έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες που τον θέλουν να προχωρά στην ίδρυση νέου κόμματος. Εξάλλου, για ποιον λόγο να παραμείνει σε ένα κόμμα, στο οποίο η γραφειοκρατία του έχει κηρύξει άγριο πόλεμο; Για ποιον λόγο να παραμείνει σε ένα κόμμα το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει, αλλά και το οποίο, αφού μετατράπηκε σε τσίρκο οδεύει προς τον αργό πολιτικό θάνατο.

Ας μην γελιόμαστε. Οτιδήποτε και να συμβεί από εδώ και πέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει. Δεν υφίσταται πια. Όσοι παραμείνουν σε αυτόν τον θίασο θα αντιμετωπίσουν την απόρριψη και τη χλεύη της κοινωνίας. Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά, την Όλγα Γεροβασίλη, τον Χρήστο Σπίτζη, τον Φάμελλο και τόσους άλλους. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπεγράφη η ληξιαρχική πράξη θανάτου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το διαδικτυακό γκάλοπ που ανέβασε ο Ευάγγελος Αντώναρος, σύμφωνα με το οποίο ένα 67% περίπου προτιμά ο Στέφανος Κασσελάκης να μην κατέβει ως υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να ιδρύσει ένα δικό του κόμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα ο Νίκος Χατζηνικολάου, το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι “Δημοκρατικό Κόμμα”, στα πρότυπα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ.

Δείτε τη δημοσκόπηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ