Τρεις παράλληλες ιστορίες: Ποιος πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Κασσελάκη – Ο επιχειρηματίας που ήθελε να αγοράσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι πήραν τελικά τα λεφτά

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ιστορία 1

Τις προάλλες, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι, μετά την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στο μαύρο πολιτικό χρήμα που καταλήγει σε κόμματα και πολιτικά πρόσωπα είχα θέσει το εξής ερώτημα, όπως θα το διαβάσετε στην αμέσως επόμενη παράγραφο:

Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμη, το οποίο δεν σκέφτεται ή δεν επιθυμεί να ρωτήσει κανένας: «Πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα», καταγγέλλει ότι του είπαν ο Στέφανος Κασσελάκης. Ποιος πρόσφερε το μαύρο χρήμα; Και αν ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε όπως υποστηρίζει, μήπως το μαύρο πολιτικό χρήμα το πήραν άλλοι; Και μήπως αυτοί οι άλλοι είναι εκείνοι που το έπαιρναν και πριν;

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Λοιπόν. Θέτω το ερώτημα ξανά: Ποιος πρόσφερε μαύρο πολιτικό χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη; Δεν πρέπει να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ


Ιστορία 2

Στις 23 Φεβρουαρίου με ανάρτησή του στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντούσε αναφορικά με την ιδιοκτησία εταιρειών στο εξωτερικό, τονίζοντας τότε ότι δεν επρόκειτο να μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε γράψει ο Στέφανος Κασσελάκης τα ακόλουθα:


Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα μέχρι πρόσφατα, για 21 ολόκληρα χρόνια. Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής. Εφ’ όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος.
Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε.
ΥΓ: Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής.

Τι εννοούσε ακριβώς ο Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας ότι ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Μάρης, παλιόφιλος του Αλέξη Τσίπρα και θερμός υποστηρικτής της Έφης Αχτσιόγλου, “προσπάθησε να αγοράσει φθηνά τον ΣΥΡΙΖΑ;”.

Να θυμίσω εδώ την ιστορική δικαίωση του PERIODISTA.GR με την αποκάλυψη για τη “χορηγία” ύψους 1,3 εκατ. ευρώ που είχε κάνει ο Δημήτρης Μάρης στην εφημερίδα “Η Αυγή” στο καθημερινό φύλλο της οποίας μπήκε λουκέτο, την οποία πήρε πίσω όταν η αγαπημένη του Έφη Αχτσιόγλου ηττήθηκε, συνετρίβη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.


Ιστορία 3

Όπως ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε, αρνήθηκε να παραλάβει το μαύρο χρήμα που του πρόσφεραν. Ωραία μέχρι εδώ. Τότε, ποιος το πήρε; Ποιος πήρε το μαύρο χρήμα; Προσέξτε δεν αναφέρομαι σε εκείνους που το διακινούσαν πριν την έλευση Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο αστικός μύθος αναφέρει ότι εκείνοι που παρέλαβαν μαύρο χρήμα, από συγκεκριμένα επιχειρηματικά κέντρα, έχουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στο να κάνουν διακοπές στο Costa Navarino. Σήμερα είναι χαμένοι σε αγκαλιές… δημοσιογράφων και πολιτικών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...