Τρέμει την οργή των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και τον διασυρμό – Γιατί δεν τολμά να μιλήσει στη ΔΕΘ ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς θα βρεθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το πραξικόπημα σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως λένε οι γνωρίζοντες – και για αυτό είναι πεπεισμένος και ο Στέφανος Κασσελάκης – ο Νίκος Παππάς διαδραμάτισε πολύ βρόμικο ρόλο σε όσα έχουν προηγηθεί. Το κακό για τον Νίκο Παππά είναι ότι το ίδιο πιστεύει και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι.

Ο Νίκος Παππάς, όπως έχει γίνει γνωστό, δεν θα μιλήσει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Θα κάνει μερικές βόλτες δεξιά κι αριστερά και θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις επαφές με ισχυρούς του χρήματος, όπως έχει γίνει γνωστό τα τελευταία 24ωρα, αλλά και τις ίντριγκες.

Γιατί, όμως, δεν τολμά να μιλήσει και θα κρυφτεί στη ΔΕΘ; Ο λόγος είναι ότι φοβάται την οργή των φίλων, ψηφοφόρων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Με δεδομένο τον διασυρμό που υπέστησαν η Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάδης κ.α. μάλλον δεν έχει άδικο. Η οργή ξεχειλίζει και λογικό είναι ο Νίκος Παππάς να μην θέλει να γίνει αποδέκτης γιούχας και ύβρεων…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ