Το thefaq επιβεβαιώνει πλήρως το Periodista.gr για τις στενές σχέσεις της Λινού με τον Αβραμόπουλο – Και από εκεί πήρε δεκάδες χιλιάδες ευρώ (pic)

Periodista

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τις αποκαλύψεις μας αναφορικά με το ότι ο έντιμος και ακέραιος, Παύλος Πολάκης βρέθηκε στο στόχαστρο του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer.

Γράψαμε μεταξύ άλλων:

Δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η Αθηνά Λινού είχε εκφραστεί με πολύ θερμά λόγια υπέρ του ακροδεξιού κορυφαίου υπουργού του Μητσοτάκη, προκαλώντας εντύπωση ακόμη και στα ΜΜΕ της διαπλοκής που στηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ποιος ξέρει; Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξάλλου μιλά πάντοτε να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Pfizer και την υπερασπίζεται όσο μπορεί. Μπορεί και αυτό να είναι ένα από τα στοιχεία που ανεβάζουν τον Άδωνι στην εκτίμηση της Αθηνάς Λινού, η οποία, όπως λένε, έχει στενές σχέσεις και με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τα εμβόλια για την ΗΝ1, καθώς είχε παραγγείλει 16 εκατομμύρια εμβόλια. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη είχαν τεθεί υπό έλεγχο για αδιευκρίνιστα ποσά. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Τώρα έρχεται η ιστοσελίδα thefaq.gr, η οποία έχει προχωρήσει σε συνταρακτικές αποκαλύψεις για την Αθηνά Λινού και αποκαλύπτει τα ακόλουθα:

Σάλος έχει προκληθεί από τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις και τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη στα ΜΚΔ με τα έργα και τις ημέρες της Αθηνάς Λινού, και της εταιρείας Prolepsis που διατηρούσε μαζί με την οικογένειά της. Μετά την δημοσιοποιηση των απευθείας ανθέσεων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από πολλές Περφέρειες αλλά και το ΕΣΠΑ που πήρε η εταιρεία το 2011 ενώ η κ Λινού ήταν τότε Ειδική Γραμματεας στο Υπ Παιδείας, επί συγκυβέρνησης, έρχεται τώτα και μια νέα αποκάλυψη. Η εταιρεία Prolepsis πήρε μελέτη και από το πολύπαθο ΚΕΕΛΠΝΟ, το 2009 , επί Δημ Αβραμόπουλου, πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Η μελέτη αφορούσε επιδημιολογική έρευνα στα Οινόφυτα, για τις καρκινογενετικές επιδράσεις των βιομηχανικών δραστηριοτήτων στον υδροφόρο ορίζοντα. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι ενώ η ανάθεση προέβλεπε μελέτη σε βάθος επταετίας, εξοφλήθηκε σε όλο το ποσό από την αρχή της έρευνας.
Ρωτάμε: νιώθουν ακόμα περήφανοι στην Κουμουνδούρου για το κοινωνικό έργο της κ Λινού;


Δείτε τα αποκαλυπτικά έγγραφα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ