«Το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει» – Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτέθηκε ο Αντώνης Ρέμος

«Το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει» απάντησε ο Αντώνης Ρέμος, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση την οποία θεωρεί υπεύθυνη και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Συγκεκριμένα τραγουδιστής επαναλαμβάνει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε βάρος του και πιστεύει ότι πίσω από την υπόθεση της φοροδιαφυγής κρύβεται η κυβέρνηση η οποία τον επιβάρυνε με κατηγορίες για να αλλάξει την ατζέντα του δημόσιου λόγου στη χώρα, στρέφοντας την προσοχή των πολιτών μακριά από τα φλέγοντα ζητήματα που τους απασχολούν.

«Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Όλα στην ώρα τους. Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα, ποτέ δε σας έχω κοροϊδέψει, ποτέ δε σας έχω πει ψέματα και αυτά που λέω, πραγματικά τα εννοώ. Κι αν κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει, να το ξέρετε. Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει. Η αλήθεια είναι αυτή που βγαίνει πάντα στον αέρα».

Ο Αντώνης Ρέμος αρνείται τα πάντα, υπόσχεται να δώσει απαντήσεις και στοιχεία, όταν αυτό του ζητηθεί και εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος από τη δημοσιοποίηση του θέματος και της διαστάσεις που αυτό έχει πάρει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ