Το σχέδιο ήταν σκοτεινό και μακρινό: Εμπνευστής ο Τσίπρας, εκτελεστικά όργανα το Ιερατείο με Ιέρεια την Γεροβασίλη (pic)

Aπό την Πεν Νταλαούρα στο twitter

Μετά την τραγική εμφάνιση της Γεροβασίλη σήμερα στον Αντ1, ας δούμε τι έλεγε κι ο Αλέξης Τσίπρας στον Καρακούση παρακαλώ, στις 7 Ιανουαρίου 2024, για να μη νομίζουν κάποιοι ότι εμείς οι ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ τρώμε κουτόχορτο.

Βάλτε τώρα σε σειρά τα γεγονότα:
1)Αμφισβήτηση Στέφανου
@skasselakis
από Τσίπρα, μισή ώρα πριν το Συνέδριο κ μεθόδευση αμέσως μετά την ανανέωση της εμπιστοσύνης από τους Συνέδρους, από τους Παππά-Φάμελλο-Πολάκη για επιτροπεία Κασσελάκη.
2)Λευκή αποχή από το Ιερατείο στις Ευρωεκλογές
3)Καθημερινή αμφισβήτηση Προέδρου στα ΜΜΕ τύπου προγκρόμ.
4)Συνεργασία παρασκηνιακή Πολάκη-Παππά-Φάμελλου κ 87 για ανατροπή Προέδρου, με αντικαταστατική μομφή, πραξικοπηματικού τύπου, χωρίς να νοιάζονται για την εικόνα του κόμματος, αφού ο σκοπός της ανατροπής ήταν πάνω απ’ όλα με κάθε κόστος.
5)Θα κάνουμε τα πάντα για να μην έχει 2η ευκαιρία για τη χώρα ο Κασσελάκης (κι ας προηγείται με 10 δημοσκοπικές μονάδες σε όλες τις δημοσκοπήσεις).

Το σχέδιο ήταν σκοτεινό κ μακρινό.
Εμπνευστής ο Τσίπρας, εκτελεστικά όργανα το Ιερατείο με Ιέρεια τη Γεροβασίλη:

Συνέντευξη Τσίπρα σε Καρακούση:

«Όπως όλα δείχνουν, ο Αλέξης Τσίπρας έχει πειστεί πια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ηγηθεί ξανά, ούτε να ενώσει την κοινωνία. Οπως λένε οι συνεργάτες του, «δεν είναι ο Κασσελάκης ο ελέφαντας στο δωμάτιο, παρά η χαμένη αξιοπιστία του κόμματος και του χώρου συνολικά». Γι’ αυτό επιμένουν ότι «αν είναι να γίνει κάτι, αυτό θα πρέπει να γίνει εκ του μηδενός, στη βάση νέων αντιλήψεων και πεποιθήσεων για τη θέση της χώρας στον κόσμο».

Ο κύκλος επαφών και συνομιλητών:

«Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Τσίπρας δεν συνομιλεί πια με τους περισσότερους παλαιούς συνεργάτες του. Αντιθέτως, διαβλέποντας το αδιέξοδο της αντιπολίτευσης διευρύνει τον κύκλο των συνομιλητών του στον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο. Επικοινωνεί και συνομιλεί με πολιτικούς, πανεπιστημιακούς, μικρούς και μεγάλους επιχειρηματίες, οικονομικούς παράγοντες, εγχώριους και ξένους, στρέφεται πιο κοντά σε πρόσωπα που κινούνται στην ευρύτερη ζώνη της Κεντροαριστεράς και οραματίζεται ένα σχήμα πολύ πέρα από αυτό που περιελάμβαναν οι σκληρές ιδεολογικές γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι φίλοι και οι συνομιλητές του τον περιγράφουν αλλαγμένο, διαφορετικό, ρεαλιστή, πιο κοντά στις ανάγκες και στις επιθυμίες των περισσότερων ανθρώπων. Και προφανώς μόλις οι νέες πολιτικές συνθήκες διαμορφωθούν και το επιτρέψουν, πιθανώς μετά τις ευρωεκλογές, θέλει να είναι έτοιμος να δράσει αποφασιστικά και να απευθύνει μια νέα πρόταση δυναμικής συνένωσης του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς, της μόνης δυνατής και ικανής να συγκροτήσει κάτι νέο και αξιόμαχο να αντιπαρατεθεί και να σταθεί επί ίσοις όροις απέναντι στη μονοδρομική, όπως τη χαρακτηρίζουν οι φίλοι του, πολιτική του κ. Μητσοτάκη.
Είναι πολύ νωρίς ακόμη για βεβαιότητες, αλλά όλες οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Τσίπρα ενεργό και δραστήριο το 2024».

«Μέλλει να φανεί αν όντως οι πολιτικές συνθήκες θα επιτρέψουν το άλμα που προετοιμάζει…»

Τώρα ξέρουμε κι εμείς όμως.
Μόνη επιλογή μας η ανατροπή των σχεδιασμών της Ολιγαρχίας για ένα κόμμα αποτυχημένων τύπου τουρλού με Ιερατείο-ΝΕΑΡ-ΠΑΣΟΚ-Δούκα-Τσίπρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...