Το Πρώτο Θέμα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στις Σπέτσες – Οι αποκαλύψεις Βαξεβάνη για τις πισίνες και η ιστορία του Δήμου Βερύκιου για την αυθαίρετη γούρνα του Μητσοτάκη (pic)

Από το documentonews.gr

Τα δημοσιεύματα περί πισίνας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελακη στις Σπέτσες οδήγησαν σε μια απλή έρευνα περί του τι γίνεται στις Σπέτσες.

Όπως φαίνεται λοιπόν από μια δορυφορική φωτογραφία μέσω google το νησί είναι γεμάτο από πισίνες. Τι συμβαίνει; Δίνει η πολεοδομία τέτοιες άδειες ή παρακάμπτονται με κόλπο εδώ και δεκαετίες;

Υπενθυμίζεται ότι φιλοκυβερνητικά μέσα έφεραν στο φως της δημοσιότητας την «υπόθεση» για τις Σπέτσες και με άρθρο του χθες στο ieidiseis, ο Δ. Βερύκιος σημείωνε για την πολιτική ιστορία ότι «την αυθαίρετη γούρνα Μητσοτάκη στα Χανιά αντικατέστησε η αυθαίρετη στέρνα Κασσελάκη στις Σπέτσες. Ξανά μάνα τα ίδια. Πανομοιότυπη αντιπαράθεση με δηλητηριώδη βέλη, χωρίς καμία ουσία που απλώς μολύνουν τον πολιτικό πολιτισμό».

Βεβαίως, δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει το πότε δημιουργήθηκαν όλες αυτές οι πισίνες που φαίνονται στην αεροφωτογραφία και εάν κάποιες έχουν κατασκευαστεί πριν την επίμαχη απόφαση του ΣτΕ, ωστόσο, η εικόνα είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο νησί.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ