Το πρώτο βήμα για την επιστροφή της Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ έγινε – Το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη (pic)

Σήμερα κάνατε το πρώτο μεγάλο βήμα για την επιστροφή της Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ευχαριστώ τους χιλιάδες από εσάς που περίμεναν ακόμα και ώρες για να πιστοποιηθούν, μέσα στο οργανωτικό χάος.
Ευχαριστώ όλους εσάς που δεν κατάφεραν να ψηφίσουν γιατί κόπηκαν παράνομα, όμως πήγαν στην κάλπη, ήταν εκεί. Αυτή η νίκη ανήκει και σ’ εσάς.
Ευχαριστώ τους εκατοντάδες εθελοντές μας, τους συνεργάτες μου, όλες και όλους σας. Συγχαίρω όλους τους συνέδρους -με όποια πλευρά κι αν εξελέγησαν- και τους εύχομαι επιτυχή παρουσία στο Συνέδριο.
Αυτή η σαρωτική νίκη δεν έχει πάνω το όνομά μου. Έχει πάνω της γραμμένη τη λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Δυστυχώς, εδώ και μήνες, μία μικρή ομάδα έχει αποφασίσει να διαγράψει τη λέξη αυτή από το λεξιλόγιό της.
Σήμερα, θα έπρεπε να αποδεχτούν το αποτέλεσμα -που είναι υπογεγραμμένο και ελεγμένο από κάθε ΟΜ και Νομαρχιακή- και να πάμε ομαλά στο Συνέδριο. Αντί γι’ αυτό, διάλεξαν να βγάζουν fake αποτελέσματα.
Όμως η νίκη που επικαλούνται είναι ευπρόσδεκτη.
Αφού ισχυρίζονται ότι είναι νικητές, δεν υπάρχει λόγος να ενεργοποιήσουν αύριο την επιτροπή νομιμοποίησης για να κόψουν συνέδρους. Έχουν την πλειοψηφία; Πάμε στο συνέδριο λοιπόν με τους εκλεγμένους μας συνέδρους, κανονικά και δημοκρατικά.
Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου: Η ενεργοποίηση επιτροπής έκδοσης πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων για να κοπούν ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ είναι μία πράξη που δεν έχει επιστροφή. Μας γυρίζει σε σκοτεινά χρόνια της μετεμφυλιακής Δεξιάς και θα αποτελέσει κηλίδα που θα μείνει για πάντα στο σώμα της Αριστεράς.
Μία τέτοια πράξη δεν θα γίνει ανεκτή από την ψυχή της παράταξης, που έδειξε και σήμερα τη δύναμή της. Και θα γυρίσει μπούμερανγκ.
Όπως είδαμε όλοι, η δημοκρατία δεν εκβιάζεται.
Η δημοκρατία δεν εμποδίζεται.
Η δημοκρατία δεν αποκλείεται και δεν αποκλείει.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...