Το ντοκουμέντο της ντροπής: Σάλος με τις δηλώσεις του Γιώργου Φλωρίδη για 300.000 «περιττούς» δημοσίους υπαλλήλους (vid)

Στο… κοντινό παρελθόν ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης είχε εντοπίσει τα αίτια και -εμμέσως, πλην σαφώς- τη… λύση για να «αναστραφεί» η χρεοκοπία της χώρας, με μια  ξεκάθαρη αναφορά του στους δημόσιους υπαλλήλους.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο, το ιστορικό πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε δηλώσει πως -υποθετικά- το κράτος έχει 300.000 περισσότερους υπαλλήλους από όσους χρειάζεται. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο, με τον καθένα από αυτούς να κοστίζει στο κράτος 1.000.000 ευρώ κατά τα τελευταία 35 χρόνια, οι 300.000 αυτοί «περιττοί» δημόσιοι υπάλληλοι κοστίζουν στο κράτος συνολικά… 300 δισ. ευρώ!

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.