Το νέο «φακέλωμα» στην τηλεργασία

Η Κοινωνία της Πληροφορίας θα αναπτύξει ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα… διευκολύνει την τηλεργασία στο Δημόσιο, για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών.

Διαβάστε τι δημοσιεύεται στο Παρόν:

Τύφλα να ’χει η παρακολούθηση των πολιτών από τους χωροφύλακες, όταν το επόμενο βήμα ήταν η Μακρόνησος και η Γυάρος!

Οι υπάλληλοι θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης (!) στην επιφάνεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή του γραφείου τους, παρακολούθησης διασκέψεων, κοινής επεξεργασίας ενός εγγράφου, ενσωμάτωσης υπογραφών κ.λπ. κ.λπ.! Μάλιστα, θα παρακολουθείται η αποδοτικότητα της εργασίας και το αν ο εργαζόμενος εργάζεται τις προβλεπόμενες ώρες!

Στην Ελλάδα είναι για δημόσια διαβούλευση το τεύχος της σχετικής διακήρυξης για το νέο μοντέλο τηλεργασίας στο Δημόσιο, που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 16 μήνες.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το ποσοστό των εργαζομένων με τηλεργασία έχει εκτοξευθεί στο 45% λόγω της πανδημίας, στον δε Καναδά το 73% του ενεργού ανθρώπινου δυναμικού αναμένεται να εμπλακεί σε κάποιας μορφής τηλεργασία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;